DE OP- EN SLAAPKAMER

Bed & Breakfast ’t Beijersche heeft een eigen toegang aan de voorzijde van de boerderij, dus alle privacy. De B&B bestaat uit een opkamer (zitkamer) én een slaapkamer met een badkamer (ruime douche en wastafel) en apart toilet.

De ruime slaapkamer heeft, behalve een 2-persoonsboxspring, ook een inbouw kledingkast (met planken en een hanggedeelte), een koelkastje, een Dolce Gusto koffiemachine met koffiecups en een waterkoker met verschillende soorten thee. De opkamer is voorzien van een TV en alle comfort zodat u heerlijk kunt relaxen. In de kast liggen naast o.a. fietsroutekaartjes en informatiefolders ook tijdschriften, boeken en spelletjes.

De opkamer ligt verhoogd omdat deze zich boven de kaaskelder bevindt. Een aantal jaren terug maakte de boer hier nog zijn eigen kaas. De kaas werd in de kaaskelder gepekeld, gedraaid en koel bewaard.

De slaap- en opkamer worden verwarmd met infrarood panelen zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt ook relaxen op het privé terras in onze tuin met een prachtig uitzicht op de uitgestrekte weilanden. Maak het u zelf gemakkelijk en ontspan!

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Eigen fietsen of e-bikes kunnen in een afgesloten ruimte geplaatst worden waar ook de batterij (gratis) opgeladen kan worden.

Ook bieden wij u, bij tijdige reservering, de mogelijkheid om e-bikes te huren! U kunt dit aangeven bij de reserveringsaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat de e-bikes voor u klaar staan bij aankomst. De prijs per dag/weekend voor de huur van een e-bike is op aanvraag.