DE OP- EN SLAAPKAMER

Het gastenverblijf

Het gastenverblijf van Bed and Breakfast ’t Beijersche in Stolwijk heeft een eigen toegang aan de voorzijde van de boerderij, dus alle privacy. De B&B bestaat uit een opkamer (zitkamer) én een slaapkamer met een badkamer (ruime douche en wastafel) en apart toilet.

De op- en slaapkamer

De ruime slaapkamer heeft, behalve een 2-persoonsboxspring, ook een inbouw kledingkast (met planken en een hanggedeelte), een koelkastje, een Dolce Gusto koffiemachine met koffiecups en een waterkoker met verschillende soorten thee. De opkamer is voorzien van een TV en alle comfort zodat u heerlijk kunt relaxen. In de kast liggen naast o.a. fietsroutekaartjes en informatiefolders ook tijdschriften, boeken en spelletjes.

De opkamer ligt verhoogd omdat deze zich boven de kaaskelder bevindt. Een aantal jaren terug maakte de boer hier nog zijn eigen kaas. De kaas werd in de kaaskelder gepekeld, gedraaid en koel bewaard.

De slaap- en opkamer in het gastenverblijf worden verwarmd met infrarood panelen zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Er is gratis wifi beschikbaar. U kunt ook relaxen op het privé terras in onze tuin met een prachtig uitzicht op de uitgestrekte weilanden. Maak het u zelf gemakkelijk en ontspan!

In de ochtend serveren wij een heerlijk uitgebreid ontbijt met onder andere verse eitjes, broodjes, chroissants, jus d’orange, fruit en diverse soorten beleg. We gebruiken voor het ontbijt zoveel mogelijk lokale producten, zoals de kaas van de boerderij hier in de buurt.

Parkeergelegenheid en fietsen

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Eigen fietsen of e-bikes kunnen in een afgesloten ruimte geplaatst worden waar ook de batterij (gratis) opgeladen kan worden.

Ook bieden wij u, bij tijdige reservering, de mogelijkheid om e-bikes te huren! U kunt dit aangeven bij de reserveringsaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat de e-bikes voor u klaar staan bij aankomst. De prijs per dag/weekend voor de huur van een e-bike is op aanvraag.