OVER ONS

Over B&B ’t Beijersche in Stolwijk

Op een van de foto’s staan we samen met mevrouw Aagje (Agaath) Bos-Verburg. Ze is op 5 mei 1923 in deze boerderij geboren en de laatste jaren vierde ze het begin van haar verjaardag bij ons in haar ouderlijk huis met koffie en gebak.

Bed & Breakfast ’t Beijersche is gevestigd in onze prachtige boerderij Oudersvrucht, gebouwd in 1920 in Stolwijk.

Wij, uw gastvrouw Renate en gastheer Tom, zijn beiden geboren in Den Haag en tot 2016 hebben we in Leidschendam gewoond waar ook onze kinderen Joey en Juliëtte geboren zijn. Tom is een eigen bedrijf begonnen in 2008, waardoor de noodzaak om in de buurt van het werk te wonen verviel. Samen met Joey en Juliëtte gingen we op zoek naar een rustige omgeving en kwamen we uit in de Krimpenerwaard. In 2016 hebben we de boerderij Oudersvrucht gekocht en grotendeels gerenoveerd tot een huis waarin we ons allemaal prettig voelen. We wonen er nu 6 jaar en genieten niet alleen iedere dag van ons huis maar ook van de landelijke omgeving. Tom werkt nog geregeld in de stad en vindt het een verademing om uit de drukte terug te komen in de rust.

Om meer mensen van deze prachtige plek te kunnen laten genieten ontstond twee jaar geleden het idee om een bed en breakfast te beginnen. De verbouwing van het voorhuis startte in maart 2021. Tom heeft de verbouwing en grotendeels de inrichting voor zijn rekening genomen. De Bed & Breakfast is een paleisje geworden, waar je tot rust komt en wij vinden het heerlijk om deze plek te kunnen delen met anderen.

Met trots op onze mooie boerderij bieden wij u met veel plezier een prettig verblijf aan en ontvangen u graag als onze gast in onze Bed & Breakfast ’t Beijersche in Stolwijk.