RECENSIES 2022

December 2022
Prachtig hier, dank voor alles. Mooi en goed verzorgd. Lieve mensen zijn jullie. Mooi advies om aan te bevelen.

Oktober 2022
Wat een gezellig, warm en mooi onderkomen hebben we gevonden bij jullie. We hebben genoten van het heerlijke ontbijt, de gezellige opkamer en het prima bed. Veel geluk met de B&B en tot ziens.

Oktober 2022
Wat vond ik het fijn om hier te zijn. Alles klopt! Een warm ontvangst, prachtige B&B waar oog is voor detail en heerlijk schoon. De sfeer in deze B&B is erg fijn waardoor ik hier echt kon ontspannen. Bedankt voor de goede verzorging!

September 2022
We hebben genoten van deze B&B. Heerlijk geslapen, lekkere douche en aan eten en drinken geen gebrek. We hebben lekker gefietst, schitterende natuur en dieren. Lekker uiteten in Gouda: Copper is echt de moeite waard. Kortom we hebben genoten!!

Augustus 2022
We hebben hier een fijn verblijf gehad. Super omgeving. Te kort om alles te ontdekken. Jullie B&B is fantastisch, alles tip top in orde. Het ontbijt was alle dagen erg lekker. We kunnen alleen maar zeggen dat we zeker nog een keer terug komen.

Augustus 2022
Wat een vriendelijke ontvangst! Een heerlijke plek, een mooi verblijf. We hebben ervan genoten, lekker geslapen en heerlijk ontbeten. De decafé die geregeld werd en de ventilator om het nog een beetje uit te houden tijdens de hittegolf. Een prachtig uitzicht en een lekker terras waar je kunt genieten. Aan alles werd gedacht. We hebben genoten. Bedankt!!

Augustus 2022
2 dagen training in Rotterdam. Gaan we heen en weer naar Friesland of zoeken we voor 2 nachten een slaapplaats? Het is gelukkig het laatste geworden. Wat een heerlijk plekje. Ik heb hier super kunnen slapen, heerlijk ontbeten en s-avonds kunnen ontspannen. De zonsondergang was prachtig vanaf het terras. Ik denk, of eigenlijk weet ik het zeker, dat veel mensen hier nog van zullen gaan genieten. Moet ik nogmaals naar Rotterdam dan weet ik waar ik moet zijn!!

Augustus 2022
We hebben heel erg genoten van jullie B&B. Wat een mooie inrichting en top afgewerkt. Het ontbijt was heerlijk en op het terras was het super relaxen! Heel veel succes met jullie B&B en bedankt voor je gastvrijheid Renate!

Augustus 2022
Wij hebben genoten van deze 2 overnachtingen. Wat een prachtige B&B. Heerlijk geslapen en 2x een lekker luxe ontbijt. Alles is hier super schoon. Mooie inrichting en heerlijk buiten terras waar het goed toeven is. En héél belangrijk een super gastvrouw!! Renate bedankt voor alles. Wij komen vast nog eens terug.

Juli 2022
Wat een fijn verblijf hebben we hier gehad. Heel gastvrij ontvangen en wat is het een prachtige B&B. Mooi ingericht en super afgewerkt. Er hangt een fijne en ontspannen sfeer. Wij hebben genoten. De locatie is ook echt ideaal. We hebben alles lekker op de fiets kunnen doen. Het kanoën was ook echt top. We hebben genoten van de ontbijtjes. Kortom echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen.

Juli 2022
Proost op een fantastische B&B. Alles erop en eraan. Heerlijke bank, bed, douche en een fantastisch ontbijt. Elke dag weer anders, wat een feest. Vooral de aardbeiden, de smoothie en alle lekkernijen. Dank voor het tijdelijk lenen van jullie voorhuis en de hele fijne gastvrijheid.

Juli 2022
In één woord GEWELDIG. We kunnen aan alles merken dat je het leuk vindt om je gasten te verwennen. Na 2 heerlijke dagen bij jullie moeten we nu zelf weer aan de slag in onze eigen B&B. Enorm bedankt.

Juli 2022
Heel erg veel dank voor het fijne verblijf. Wat een prachtige plek, heerlijke kamer, bed, badkamer, terras en super lekker ontbijt! Echt een topplek en locatie om te verblijven. Bedankt voor de goede zorgen.

Juli 2022
Wat een mooie, schone en sfeervolle plek. Aan alles is gedacht. Ik vond het idee om van te voren door te geven wat je bij het ontbijt wenst echt super. Prachtig uitzicht vanuit de gezellige opkamer én vanaf je terras met als bonus 2 kippen die lekker aan het scharrelen zijn. Het was fijn om hier te zijn. Renate bedankt voor je gastvrijheid!

Juli 2022
We hebben zéér genoten van je hartelijke ontvangst én de verjaardagsattentie!! De B&B ziet er TOP en piekfijn verzorgd uit. Wat een genoegen om daarin te verblijven. We komen zeer zeker terug en gaan je B&B aanraden bij vrienden en kennissen. Bedankt voor de goede zorgen!

Juni 2022
Wij mochten 2 avonden en nachten verblijven op dit fantastische “stekkie”. Wat een luxe op een relaxte plek. We hopen dat nog veel meer mensen deze ervaring zo mogen beleven. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet zien we elkaar nog eens.

Juni 2022
Wat een fantastische ervaring deze B&B! Onverwachts zijn we hier terecht gekomen maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Wat een gastvrij welkom. Wij voelden ons meer dan welkom alsof je in een warm bad ondergedompeld werd. Prachtige locatie. Wij hebben heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten met weids uitzicht. Wij hebben alleen maar genoten, heerlijk bed, douche helemaal prima. Voorzieningen allemaal TOP. Kortom dank je wel voor de geweldige ontvangst, gastvrijheid en luxe ontbijt. Wij komen graag nog een keer terug.

Juni 2022
Dank je wel voor je warme welkom. Dit plekje zal voor altijd een plaats in mijn hart innemen. Het voelde als thuis komen. Ik heb genoten.

Juni 2022
Wat een heerlijke plek, wat een gastvrijheid. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik heb er volop van genoten om in deze omgeving te zijn. Heerlijk op het terras met het prachtige uitzicht. Genoten van de smakelijke ontbijtjes en heerlijk geslapen. Morgenochtend vertrek ik weer naar het oosten van het land maar ik kom zeker een keer terug. Dank je wel Renate voor je fantastische gastvrijheid!!

Juni 2022
Wij mochten 2 nachten verblijven op deze prachtige plek. Een mooie locatie en een fijn privé terras om nog even te genieten van het mooie weer en het uitzicht. Alles is tot in de puntjes verzorgd en het ontbijt is heerlijk! Wij hebben ervan genoten.

Mei 2022
Het is een beetje thuis komen. Wat een mooi plekje en goed bekeken inrichting. Leuk! De Krimpenerwaard gaan we zeker nog een keertje verder bekijken. Bedankt!

Mei 2022
Onze complimenten met de zorgvuldige, esthetisch verantwoorde restauratie van uw boerderij, uitgevoerd tot in de kleinste details. Het was een groot genoegen om hier te mogen verblijven. En dan last but not least de gastvrijheid van Renate. Een ongedwongen natuurlijke uitstraling. Een heerlijk ontbijt, perfect verzorgd, zelfs met een vers bloemetje. Er zijn B&B’s in alle soorten en maten maar ‘B&B t Beijersche’ steekt hier met kop en schouders bovenuit, zelfs voor verwende reizigers zoals wij.

Mei 2022
Door omstandigheden in deze B&B terechtgekomen. Genoten van dit heerlijke veenweide gebied. Heerlijke fietstochten gemaakt lang polderwegen en plassen. Genoten van de “ontwakende natuur en jong leven”. Bedankt voor de gastvrije ontvangst Renate. Het was meer dan goed.

Maart 2022
2 nachten in deze fantastische B&B zijn voorbij gevlogen. Wat een mooie plek hier in het groene hart. Je komt helemaal tot rust. De kipjes die in de tuin scharrelen, de futen en de eendjes in de vaart, de knotwilgen, de schaapjes in de wei. Holland op z’n best!! We werden warm onthaald door Renate. We ervaarden direct de liefde en aandacht die aan de B&B besteed is. Heerlijk geslapen op de fijne boxspring, zonder wekker word je niet wakker, zo stil. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid met verse jus d’orange en eitje (vers) van de kipjes. We hebben fantastisch weer gehad en genoten van de voorjaarszon. Aan de zijkant van de boerderij is een heerlijk windstil zitje. Gouda is een bruisende historische stad waar veel te zien en te beleven is. Graag komen we nog een keer terug om de rust en de schoonheid wederom te ervaren.

Februari 2022
Niets dan lof…. Een warm onthaal van de gastvrouw. Uitzicht op de eenden in het water. Bed zonder rugpijn (eerste keer in B&B!). Alles in overvloed. Kortom: chapeau.

Recensies 2021

Meer recensies op bedenbreakfast.nl