RECENSIES

December 2022
Prachtig hier, dank voor alles. Mooi en goed verzorgd. Lieve mensen zijn jullie. Mooi advies om aan te bevelen.

Oktober 2022
Wat vond ik het fijn om hier te zijn. Alles klopt! Een warm ontvangst, prachtige B&B waar oog is voor detail en heerlijk schoon. De sfeer in deze B&B is erg fijn waardoor je hier echt kan ontspannen. Bedankt voor de goede verzorging.

Oktober 2022
Wat een gezellig, warm en mooi onderkomen hebben we gevonden bij jullie. We hebben genoten van het heerlijke ontbijt, de gezellig opkamer het het prima bed.

September 2022
We hebben genoten van deze B&B. Heerlijk geslapen, lekkere douche en aan eten en drinken geen gebrek. We hebben lekker gefietst, schitterende natuur en dieren. Lekker uiteten in Gouda: Copper is echt de moeite waard. Kortom we hebben genoten!!

Juli 2022
Wat een fijn verblijf hebben we hier gehad. Heel gastvrij ontvangen en wat is het een prachtige B&B. Mooi ingericht en super afgewerkt. Er hangt een fijne en ontspannen sfeer. Wij hebben genoten. De locatie is ook echt ideaal. We hebben alles lekker op de fiets kunnen doen. Het kanoën was ook echt top. We hebben genoten van de ontbijtjes. Kortom echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen.

Juli 2022
Proost op een fantastische B&B. Alles erop en eraan. Heerlijke bank, bed, douche en een fantastisch ontbijt. Elke dag weer anders, wat een feest. Vooral de aardbeiden, de smoothie en alle lekkernijen. Dank voor het tijdelijk lenen van jullie voorhuis en de hele fijne gastvrijheid.

Juni 2022
Wij mochten 2 avonden en nachten verblijven op dit fantastische “stekkie”. Wat een luxe op een relaxte plek. We hopen dat nog veel meer mensen deze ervaring zo mogen beleven. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet zien we elkaar nog eens.

Mei 2022
Het is een beetje thuis komen. Wat een mooi plekje en goed bekeken inrichting. Leuk! De Krimpenerwaard gaan we zeker nog een keertje verder bekijken. Bedankt!

Mei 2022
Onze complimenten met de zorgvuldige, esthetisch verantwoorde restauratie van uw boerderij, uitgevoerd tot in de kleinste details. Het was een groot genoegen om hier te mogen verblijven. En dan last but not least de gastvrijheid van Renate. Een ongedwongen natuurlijke uitstraling. Een heerlijk ontbijt, perfect verzorgd, zelfs met een vers bloemetje. Er zijn B&B’s in alle soorten en maten maar ‘B&B t Beijersche’ steekt hier met kop en schouders bovenuit, zelfs voor verwende reizigers zoals wij.

Mei 2022
Door omstandigheden in deze B&B terechtgekomen. Genoten van dit heerlijke veenweide gebied. Heerlijke fietstochten gemaakt lang polderwegen en plassen. Genoten van de “ontwakende natuur en jong leven”. Bedankt voor de gastvrije ontvangst Renate. Het was meer dan goed.

Maart 2022
2 nachten in deze fantastische B&B zijn voorbij gevlogen. Wat een mooie plek hier in het groene hart. Je komt helemaal tot rust. De kipjes die in de tuin scharrelen, de futen en de eendjes in de vaart, de knotwilgen, de schaapjes in de wei. Holland op z’n best!! We werden warm onthaald door Renate. We ervaarden direct de liefde en aandacht die aan de B&B besteed is. Heerlijk geslapen op de fijne boxspring, zonder wekker word je niet wakker, zo stil. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid met verse jus d’orange en eitje (vers) van de kipjes. We hebben fantastisch weer gehad en genoten van de voorjaarszon. Aan de zijkant van de boerderij is een heerlijk windstil zitje. Gouda is een bruisende historische stad waar veel te zien en te beleven is. Graag komen we nog een keer terug om de rust en de schoonheid wederom te ervaren.

Februari 2022
Niets dan lof…. Een warm onthaal van de gastvrouw. Uitzicht op de eenden in het water. Bed zonder rugpijn (eerste keer in B&B!). Alles in overvloed. Kortom: chapeau.

Recensies 2021

Meer recensies op bedenbreakfast.nl